Ervaring op Sardinië

Ervaring op Sardinië kan een wens, een must of zelfs een missie zijn
Ervaring op Sardinië kan een wens, een must of zelfs een missie zijn om minstens één keer in het leven te doen! Als het je eerste keer op Sardinië is, geven we je graag een aantal belangrijke informatie om volledig te genieten van de geneugten van dit oude, mooie en soms mysterieuze eiland.

Een reis op Sardinië is een echte ervaring met vijf zintuigen: het zicht, vanwege de onvergelijkbare schoonheid van dit land; horen, vanwege de populaire legendes en geschiedenis die dit land vertelt; smaak, vanwege de prachtige traditionele keuken; geur, vanwege de unieke geuren van mediterrane scrub en aanraking vanwege de verschillende consistenties van de grond, die van het witte fijne zand van de stranden van Cala Brandinchi in San Teodoro of Rena Bianca in Santa Teresa Gallura, naar de grote stenen van Capo Testa, bijvoorbeeld.

De schoonheid van Sardinië valt meteen op als je het land aanraakt door vanuit het vliegtuig of de veerboot naar beneden te gaan. De kleuren van de vegetatie, de zon die overal levendige en indrukwekkende beelden op de geest maakt die mooie herinneringen worden. En dan maakt de zee, met zijn blauwe en groene tinten, je eerste impact van Sardinië heel bevredigend.

De geschiedenis op Sardinië vertelt ons over Nuraghi, die indrukwekkende stenen monumenten zijn, gebouwd tussen de XVII en XI sec., Door een bevolking die zich heeft onderscheiden onder de andere volkeren voor een eigenaardige productie en gebruik van brons, vooral toegeschreven aan de tempels en heiligdommen van het eiland.

Door het oude vissersdorp te verkennen of zelfs naar het binnenland van Sardinië te reizen, heeft u de mogelijkheid om verschillende en heerlijke traditionele vis- of vleesgerechten te proeven. De zoetighedenaroma's van de typische Seada of de vrij bittere nasmaak van de Aranzada, zullen je de manier van leven van deze mensen beter laten begrijpen.

Tijdens een boottocht of een paard rijden of het verkennen van het woeste land in een Jeep bijvoorbeeld, wordt je overvallen door de geuren en geuren van het zeewater, het land en de vegetatie met typische bloemen en mediterrane struikgewas.

Door een bad te nemen in de prachtige stranden van het eiland La Maddalena, zult u een prachtige sensatie van energie beleven die lijkt te komen van de zee en de zeebodem.

Door het typische handgemaakte object aan te raken, dat heel anders kan zijn dan het Launeddas, typisch Sardische muziekinstrument, tot de beroemde manden van Castelsardo, zult u de zachtheid en tegelijkertijd de kracht van de mensen van Sardinië herkennen.

De beste manier om een ​​ervaring op Sardinië te krijgen, is door te leven zoals Sardijnse mensen leven en daarom raden we aan een villa te huren waarmee je meer contact met de lokale bevolking kunt krijgen en dingen kunt ontdekken die je anders niet zou hebben. genieten. De villa's die we aanbevelen zijn Villa Magda: strandvilla met charme, Villa Il Golfo di Marinella: luxe villa met zwembad en Il Rifugio degli Architetti: privé zwembad.
Back to top

Ontvang ons laatste nieuws!

Meld u aan voor exclusieve e-mailupdates over onze nieuwe villa's, speciale aanbiedingen en vakantie-ideeën.